Telefon / Fax

+420 461 316 860

Provozní doba ikona

Provozní doba úřadu

Pondělí 8:00 - 17:00

Úterý - Čtvrtek 8:00 - 15:00

Pátek 8:00 - 12:00

Fulltextové vyhledávání

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
Slavnosti regionu Moravskotřebovska a Jevíčska 20.7.2024
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Obsazenost kulturního domu

P Ú S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > Projekty obce > REKONSTRUKCE, MODERNIZACE A VYBAVENÍ PROSTOR PRO ZÁJMOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ,VČETNĚ VENKOVNÍ UČEBNY

REKONSTRUKCE, MODERNIZACE A VYBAVENÍ PROSTOR PRO ZÁJMOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ,VČETNĚ VENKOVNÍ UČEBNY



Projekt je spolufinancován Evropskou unií.

Posílení komunitně vedeného místního rozvoje za účelem zvýšení kvality života ve venkovských oblastech a aktivizace místního rozvoje.  

     

REKONSTRUKCE, MODERNIZACE A VYBAVENÍ PROSTOR PRO ZÁJMOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ,VČETNĚ VENKOVNÍ UČEBNY

 

"Rekonstrukce zázemí pro výuku EVVO"

Číslo projektu: CZ.06.4.59/0.0./0.0/16_075/0017212

Rekonstrukce, modernizace a vybavení prostor pro zájmové vzdělávání, včetně venkovní učebny.

Období realizace: 3.1.2022 - 31.5.2023

Výše způsobilých výdajů: 3 941 123 Kč

 

Projekt zahrnuje rekonstrukci a modernizaci zázemí pro zájmové vzdělávání, hlavně v oblasti environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty.

Jedná se o prostory bývalé základní školy v obci Linhartice, která je dlouhodobě pronajata spolku Ekocentrum Linhartice, z.s. Projekt je rozdělen do dvou částí. První částí je vybudování venkovní polytechnické učebny. Druhá část zahrnuje rekonstrukci a vybavení dvou odborných učeben včetně sociálního zařízení a potřebného zázemí.

Realizací projektu vznikly 2 moderní odborné učebny pro badatelsky orientované vyučování a EVVO vybavené potřebným nábytkem a technikou.

Zároveň bylo zrekonstruováno potřebné zázemí pro vzdělávací personál, sklad pomůcek, sociální zázemí, šatny a technická místnost. Učebny byly vybaveny variabilním nábytkem a bylo zakoupeno potřebné vybavení ve formě moderních pomůcek.

Učebny, stejně jako související zázemí byly vybudovány jako bezbariérové, další změnou tedy je zpřístupnění CEV Stolístek pro zdravotně handicapované, což bude mít pozitivní vliv na horizontální princip rovné příležitosti.

V zahradě centra vznikla rekonstrukcí přístavku a přístavbou pergoly se zelenou střechou venkovní učebna určená pro technické a řemeslné vzdělávání. Související změnou je zvýšení kapacity centra především v letních měsících, na jaře a na podzim.

 

Publicita projektu Rekonstrukce zázemí pro výuku EVVO

Publicita projektu Rekonstrukce zázemí pro výuku EVVO
Publicita projektu Rekonstrukce zázemí pro výuku EVVO